ПРАВНИ РЕШЕНИЯ

Управлявайте ефективно адвокатската си практика

Добре дошли в ЛигълТрек, най-добрият софтуер за правно управление. Нашата специализирана платформа рационализира правната практика с функции като проследяване на времето, управление на въпроси и фактуриране, всичко на едно място. Останете организирани и ефективни с ЛигълТрек.
image

Разгледайте решенията на ЛигълТрек

Открийте как ЛигълТрек може да трансформира вашата правна практика с нашия цялостен пакет от услуги. От ефективно управление на въпросите до сигурен контрол на достъпа, ние предлагаме решения, съобразени с вашите нужди.

Защитени данни

Защитете важните данни с персонализирани нива на достъп и надеждни функции за сигурност. Управлявайте сигурно клиентски профили, въпроси, задачи, фактури и фактури, докато контролирате разрешенията за различни роли в екипа.

Проследяване на времето, отчитане

Ефективно проследявайте времето, генерирайте отчети и фактурирайте безпроблемно клиенти в множество валути. Дръжте екипа си отговорен, информиран и фактурирането ви точно с интегрирани инструменти.

Структурирана настройка

Персонализирайте структурата на ЛигълТрек с отдели, тарифи и хонорари, за да отговарят на уникалните нужди на вашата фирма. Разгледайте достъпни персонализирани разработки, за да подобрите допълнително своя работен процес и ефективност.

Трансформирайте правната си практика с ЛигълТрек

ЛигълТрек можете лесно да управлявате процесите във вашия офис от вписванията на часа през въпросите и фактурирането. Сложете край на многобройните приложения. С нашия продукт можете лесно да проследявате цялата работа, извършена от вашите колеги по всеки въпрос и тяхната натовареност за седмицата или месеца.
С времето нашата система успя да се наложи като водещ легален софтуер на три континента и над 15 държави. LegalTrek е решението за малки бутикови адвокатски кантори, както и за фирми с над 100 души.
image
Цени на планове

Вашият път към правния успех с ЛигълТрек

До 25 потребителя
54 / месечно
на човек
Планът за вашия бутик или адвокатска кантора.
✔ Нашето приложение ✔ Миграция на данни ✔ Шаблон за фактура
+25 Потребителя
49 / месечно
на човек
Планът за средни фирми с много офиси.
✔ Нашето приложение ✔ Миграция на данни ✔ Шаблон за фактура
Имаш нужда от помощ?